Сергей Храбров (oldgoro) wrote,
Сергей Храбров
oldgoro

Rep. Al Green presents Articles of Impeachment against Trump



Congressman Al Green's Articles of Impeachment Against Donald J. Trump President of the United States

Oct 16, 2017

ARTICLES OF IMPEACHMENT


AGAINST  
DONALD JOHN TRUMP


PRESIDENT OF THE UNITED STATES OF AMERICA

In the Congress of the United States of America

RESOLUTION

RESOLVED, that Donald John Trump, President of the United States of America, has undermined the integrity of his office with impunity, has brought disrepute on the presidency with immunity, has betrayed his trust as President to the manifest injury of the American people, is unfit to be President and is impeached pursuant to Article II, Section IV of the Constitution of the United States of America, and that the following articles of impeachment be exhibited to the United States Senate:

ARTICLES OF IMPEACHMENT EXHIBITED BY THE HOUSE OF REPRESENTATIVES OF THE UNITED STATES OF AMERICA IN THE NAME OF ITSELF AND OF ALL OF THE PEOPLE OF THE UNITED STATES OF AMERICA AGAINST DONALD JOHN TRUMP, PRESIDENT OF THE UNITED STATES OF AMERICA, IN MAINTENANCE AND SUPPORT OF ITS IMPEACHMENT AGAINST HIM FOR HIGH CRIMES AND MISDEMEANORS OF A NATURE WHICH MAY WITH PECULIAR PROPRIETY BE DENOMINATED POLITICAL, NOT REQUIRING THE COMMISSION OF A CRIME, AND EXCLUSIVELY THE JURISDICTION OF THE UNITED STATES HOUSE OF REPRESENTATIVES FOR IMPEACHMENT PURPOSES........

(...........)

Отсебятина:
         Вода камень точит. Потихонечку, полегонечку идея импичмента Трампушке овладевает сознанием конгрессменов. И если уже 58 представителей, как республиканцев так и демократов, проголосовали за импичмент, до окончания расследования спецпроркурора Мюллера, это говорит только о том, что дела у Трампушки очень плохи.
        Бежать впереди паровоза - расследования Мюллера - неправильно. Это правда, но это не вся правда. На первый взгляд, такой шаг в тактическом плане  может показаться  достаточно опрометчивым, но это только на первый взгляд. Конституция США не содержит в себе ограничений на количество и сроки предъявления статей об инициации процедуры  импичмента представителями Конгресса.
        В ходе масштабного развития российского расследования Мюллера, выразившемся в домашнем аресте Пола Манафорта и в сенсационных, разоблачающих  признаниях Флинна, а также в раскрытии финансовых документов Дойче банка, о махинациях Трампа и его доверенных лиц, по сделкам carry-trade,  в круг подозреваемых вошли уже лица из ближайшего окружения Трампа.
          Ситуация с растущей и крепнущей на глазах поддержкой импичмента  в Когрессе даёт мощнейший импульс расследованию и мотивирует подозреваемых и свидетелей  к большей откровенности со следователями, что в значительной степени и облегчает работу комиссии и приближает её закономерный и предсказуемый финал, в виде соответствующего обвинительного заключения,  после оглашения которого у осторожных конгрессменов, из числа сторонников Трмпа, уже не останется выбора между плохим и очень плохим вариантом развития событий.     

Tags: democracy, investigation, usa
Subscribe
Buy for 20 tokens
Buy promo for minimal price.
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your IP address will be recorded 

  • 0 comments